bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Mededelingen lijn 231 Waalwijk – Rijen:

Hier komen o.a. de tijdelijke route wijzigingen en overige belangrijke informatie te staan.

GEVOLGEN CORONA VIRUS:

In verband met het Corona virus hebben de buurtbus verenigingen in goed overleg met Arriva besloten om vanaf maandag 16 maart 2020 tot nader bericht niet meer te rijden. Wij volgen daarmee de RIVM richtlijnen.
Zodra het voor ons weer verantwoord is om te rijden wordt dit via deze site en de site van Arriva gecommuniceerd.

Arriva heeft in mei besloten dat de buurtbussen tot en met eind oktober niet rijden,

om de gezondheid van de passagiers en de chauffeurs te waarborgen.

OMLEIDINGEN:

Omdat wij i.v.m. het corona virus niet rijden, worden er nu ook geen omleidingen doorgegeven.

ROUTE BUURTBUS 231 WAALWIJK – RIJEN:

WAALWIJK – SPRANG-CAPELLE – KAATSHEUVEL – DONGEN-VAART – ‘S GRAVENMOER – DONGEN – RIJEN.

let op: bus rijdt niet op zaterdag.

In Waalwijk rijden wij via het Vredesplein, Irenestraat, Margrietstraat (halte), linksaf Mr. van Coothstraat, rechtsaf Burgemeester van der Klokkenlaan via de Bachlaan en Prof. Kamerlingh Onnesweg naar de haltes Noorder Allee en Sprang Kruispunt richting Sprang Capelle en verder.

190701 gewijzigde vertrektijden Lijn 231

Hieronder vindt u een overzicht van de routes (lijnennet) in de regio Waalwijk – Raamsdonksveer – Oosterhout en Rijen.

Voor uw gemak hebben wij ook een overzicht op hoofdlijnen van de diverse routes toegevoegd.

181209 Lijnennet Brabant-Oost per 9 dec 2018

190701 overzicht lijnen in gebied Waalwijk-Raamsdonkveer-Oosterhout-Rijen