bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Mededelingen lijn 231 Waalwijk – Rijen:

Hier komen o.a. de tijdelijke route wijzigingen en overige belangrijke mededelingen

OMLEIDINGEN:

GEVOLGEN CORONA VIRUS:

De Buurtbussen rijden weer hun normale diensten.

Inmiddels zijn ook alle Buurtbussen weer voor 8 Personen toegankelijk, en zijn tevens kinderwagens en rolstoelen weer toegestaan.

Omdat de corona regels versoepeld zijn, is het ook toegestaan dat onze chauffeurs weer hulpbehoevende mensen helpen, en is het mondkapje niet meer verplicht.

Wel blijft het kuchscherm naast de chauffeur gemonteerd ( goedgekeurd door TNO) zodat de passagiers niet met de chauffeur in contact komen.

Tevens is gelijktijdig het luchtzuiveringssysteem uitgeschakeld.

En wordt bij de eerst volgende 60Dagen controle beurt van de Bus, de dak ventilator op halve snelheid geschakeld, zodat er nog minder ruis is in de Bus.

Zie onderstaand bericht:

Wij hopen u dan ook ze snel mogelijk weer terug te zien in onze Buurtbus, zodat we u weer volledig van dienst kunnen en mogen zijn.

Met vriendelijke groet,

Vrijwillige chauffeurs Buurtbus lijn 231,

OMLEIDINGEN:

Omleiding in ’s Gravenmoer.

Vanaf Maandag 9 Mei tot Vrijdag 22 Juli is de Klein Dongenseweg afgesloten.

De omleiding is als volgt.

Na halte Wilhelminalaan rechtsaf- Eerste weg linksaf Lage Ham-Bij rotonde rechtdoor en bij gemeentehuis linksaf v.v.

Op de terugweg bij gemeentehuis natuurlijk rechtsaf.

Op de kaart ziet u de plaats van de tijdelijke Halte !

220504 Omleiding Lijn 231 Dongen Klein Dongenseweg 9 mei tm 22 juli

ROUTE BUURTBUS 231 WAALWIJK – RIJEN:

WAALWIJK – SPRANG-CAPELLE – KAATSHEUVEL – DONGEN-VAART – ‘S GRAVENMOER – DONGEN – RIJEN.

let op: bus rijdt niet op zaterdag.

In Waalwijk rijden wij via het Vredesplein, Irenestraat, Margrietstraat (halte), linksaf Mr. van Coothstraat, rechtsaf Burgemeester van der Klokkenlaan via de Bachlaan en Prof. Kamerlingh Onnesweg naar de haltes Noorder Allee en Sprang Kruispunt richting Sprang Capelle en verder.

Hieronder vindt u een overzicht van de routes (lijnennet) in de regio Waalwijk – Raamsdonksveer – Oosterhout en Rijen.

Voor uw gemak hebben wij ook een overzicht op hoofdlijnen van de diverse routes toegevoegd.

181209 Lijnennet Brabant-Oost per 9 dec 2018

Zie ook (hieronder) route Buurtbus lijn 231, van Waalwijk Vredesplein – Station Rijen

Met de juiste vertrektijden !

190701 overzicht lijnen in gebied Waalwijk-Raamsdonkveer-Oosterhout-Rijen

Bus kalender met alle feestdagen en aangepaste vakantie tijden.

BusKalender 2022