bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Mededelingen lijn 231 Waalwijk – Rijen:

Hier komen o.a. de tijdelijke route wijzigingen en overige belangrijke informatie te staan.

GEVOLGEN CORONAVIRUS:

In verband met het Coronavirus hebben de buurtbusverenigingen in goed overleg met Arriva besloten om vanaf maandag 16 maart 2020 tot nader bericht niet meer te rijden. Wij volgen daarmee de RIVM richtlijnen.
Zodra het voor ons weer verantwoord is om te rijden wordt dit via deze site en de site van Arriva gecommuniceerd.

OMLEIDINGEN:

Vanaf 14 januari t/m 19 april 19.00 uur is er een omleiding in DONGEN-VAART:
De Vaartweg is gedeeltelijk afgesloten.
Dit betekent dat wij een stukje omrijden en dat zowel de halte op de hoek van de Meester Jansenweg en Vaartweg als de tijdelijke halte op de hoek Vogelzangweg en Vaartweg gebruikt kan worden.

Vanaf 9 april t/m 19 juni is er een omleiding in RIJEN:
Het Raadhuisplein in Rijen is tijdelijk afgesloten in verband met aanpassen van een kruispunt.
Vervallen haltes :
  Statenlaan en Gemeentehuis.
Tijdelijke halte   :  Pastoor Gillisstraat ter hoogte van huisnummer 25.
Tijdelijke route  :  Dongenseweg, Hoofdstraat, Pastoor Gillisstraat en                                                         Rembrandtlaan.

ROUTE BUURTBUS 231 WAALWIJK – RIJEN:

WAALWIJK – SPRANG-CAPELLE – KAATSHEUVEL – DONGEN-VAART – ‘S GRAVENMOER – DONGEN – RIJEN.

let op: bus rijdt niet op zaterdag.

In Waalwijk rijden wij via het Vredesplein, Irenestraat, Margrietstraat (halte), linksaf Mr. van Coothstraat, rechtsaf Burgemeester van der Klokkenlaan via de Bachlaan en Prof. Kamerlingh Onnesweg naar de haltes Noorder Allee en Sprang Kruispunt richting Sprang Capelle en verder.

190701 gewijzigde vertrektijden Lijn 231

Hieronder vindt u een overzicht van de routes (lijnennet) in de regio Waalwijk – Raamsdonksveer – Oosterhout en Rijen.

Voor uw gemak hebben wij ook een overzicht op hoofdlijnen van de diverse routes toegevoegd.

181209 Lijnennet Brabant-Oost per 9 dec 2018

190701 overzicht lijnen in gebied Waalwijk-Raamsdonkveer-Oosterhout-Rijen