bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Hier komen o.a. de tijdelijke route wijzigingen en overige belangrijke mededelingen.

Mededelingen lijn 231 Waalwijk – Rijen, in gezamenlijk overleg met lijn 231 Rijen – Waalwijk ( onze collega’s uit ’s Gravenmoer.)

OMLEIDINGEN:

Geachte reiziger:

In verband met herinrichting van de Hoofdstraat in ’s Gravenmoer hebben wij, en u, te maken met de volgende wijzigingen in de route.

Vanaf Maandag 25 juli tot Vrijdag 29 juli rijden wij gedeelde route.

Deze route geldt ook voor Maandag 1 augustus tot Vrijdag 5 augustus.

Lijn 231 vanaf Waalwijk rijdt naar de hoofdstraat  in “s Gravenmoer en keert bij Slagerij van Strien.

U, als passagier die naar Oosterhout wil, moet dan een klein stukje lopen, rechtsaf naar de parkeerplaats achter Slagerij van Strien.

Diegene die naar Rijen wil, moet een klein stukje rechtdoor lopen naar de parkeerplaats bij voorheen Restaurant Sed.

LIJN 231 Waalwijk draait bij Slagerij van Strien om, en rijdt terug naar Waalwijk.

LIJN 231 “s Gravenmoer draait bij Sed om en rijdt terug naar station Rijen.

LIJN 230 naar Oosterhout draait op de parkeerplaats achter Slagerij van Strien om, en gaat terug naar Oosterhout.

Onze verontschuldiging voor het tijdelijk ongemak.

Tijdens de bouwvak vakantie van 8 t/m 26 Augustus (week 32-33-34) kunnen wij tijdelijk de normale route rijden.

Daarna begint men met de herindeling van de Hoofdstraat vanaf de Wilhelminalaan in noordelijke richting.

Dat is de periode van 29 augustus t/m 11 november.

Regels omtrent CORONA VIRUS:

De Buurtbussen rijden weer hun normale diensten.

Inmiddels zijn ook alle Buurtbussen weer voor 8 Personen toegankelijk, en zijn tevens kinderwagens en rolstoelen weer toegestaan.

Omdat de corona regels versoepeld zijn, is het ook toegestaan dat onze chauffeurs weer hulpbehoevende mensen helpen, en is het mondkapje niet meer verplicht.

Wel blijft het kuchscherm naast de chauffeur gemonteerd ( goedgekeurd door TNO) zodat de passagiers niet met de chauffeur in contact komen.

Tevens is gelijktijdig het luchtzuiveringssysteem uitgeschakeld.

En wordt bij de eerst volgende 60Dagen controle beurt van de Bus, de dak ventilator op halve snelheid geschakeld, zodat er nog minder ruis is in de Bus.

Zie onderstaand bericht:

Wij hopen u dan ook ze snel mogelijk weer terug te zien in onze Buurtbus, zodat we u weer volledig van dienst kunnen en mogen zijn.

Met vriendelijke groet,

Vrijwillige chauffeurs Buurtbus lijn 231

ROUTE BUURTBUS 231 WAALWIJK – RIJEN:

WAALWIJK – SPRANG-CAPELLE – KAATSHEUVEL – DONGEN-VAART – ‘S GRAVENMOER – DONGEN – RIJEN.

let op: bus rijdt niet op zaterdag.

In Waalwijk rijden wij via het Vredesplein, Irenestraat, Margrietstraat (halte), linksaf Mr. van Coothstraat, rechtsaf Burgemeester van der Klokkenlaan via de Bachlaan en Prof. Kamerlingh Onnesweg naar de haltes Noorder Allee en Sprang Kruispunt richting Sprang Capelle en verder.

Hieronder vindt u een overzicht van de routes (lijnennet) in de regio Waalwijk – Raamsdonksveer – Oosterhout en Rijen.

Voor uw gemak hebben wij ook een overzicht op hoofdlijnen van de diverse routes toegevoegd.

181209 Lijnennet Brabant-Oost per 9 dec 2018

Zie ook (hieronder) route Buurtbus lijn 231, van Waalwijk Vredesplein – Station Rijen

Met de juiste vertrektijden !

190701 overzicht lijnen in gebied Waalwijk-Raamsdonkveer-Oosterhout-Rijen

Bus kalender met alle feestdagen en aangepaste vakantie tijden.

BusKalender 2022