bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Chauffeur worden ?

Buurtbus Vereniging Waalwijk is op zoek naar nieuwe Chauffeurs.!!!

Na een onderbreking door Corona heeft Buurbusvereniging Waalwijk in maart 2021 de werkzaamheden weer hervat.

Het betreft de lijn 231bWaalwijk-Rijen.

Wij rijden vanaf Vredesplein Waalwijk via Spran-Capelle, Kaatsheuvel, Dongen-Vaart, “s Gravenmoer, Dongen, naar het treinstation in Rijen en weer terug. Van maandag tot en met Vrijdag.

Alle chauffeurs zijn vrijwilligers met een rijbewijs B, die 1 keer per week maximaal vier uur op de bus rijden.

Je mag dus rijden met een rijbewijs voor personenauto.

Over de medische keuring, uitgebreide instructie en de vaste route kan onze coördinator u informeren.

Waarom deze oproep denkt u misschien.

Een aantal van onze chauffeurs moet om medische redenen, en/of vast werk helaas stoppen.

Dit betekent dat wij geen reserves hebben om de diensten van de Buurtbus rond te krijgen.

Indien u meer informatie wil krijgen, of interesse heeft neem dan via mail contact op met onze coördinator

Piet de Hond  pdh60@ziggo.nl

Graag uw naam en email adres en 06- nummer, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak.

Ook kunnen we dan afspreken om een ritje mee te rijden zodat u zich kunt oriënteren om te kijken of het je het leuk vindt om te doen.

Het is zeker zeer dankbaar werk, wat door de passagiers zeer gewaardeerd wordt.

Iedereen moet in het bezit zijn van een geldig Rijbewijs Categorie B, en mag tot de leeftijd van 79 jaar de buurtbus besturen.

De vereniging zorgt voor een medische keuring, en een rijvaardigheidstest, en betaald dus ook de kosten.

En men krijgt als vrijwilliger een reiskosten vergoeding voor woon-werk verkeer. ( Maximaal 20 km heen en terug)

2 x per jaar wordt een uitstapje voor de vrijwilligers en hun partners georganiseerd.

Ons bestuur bestaat momenteel uit :

Jan van Baardwijk                : voorzitter

Rine van Dongen                  : secretaris

Jan Eskens                             : penningmeester

Piet Langerwerf                    : regelt de uitstapjes etc.

Piet de Hond                         : coördinator

Heeft u belangstelling  in de functie van vrijwillig/buurtbuschauffeur dan kunt u dit kenbaar maken door een mailtje te sturen naar onze coordinator:

Piet de Hond;                pdh50@ziggo.nl

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.