bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Chauffeur worden?

Buurtbus Vereniging Waalwijk is op zoek naar nieuwe chauffeurs.

Ook dames zijn natuurlijk van harte welkom.!

We hebben op dit moment 1 dame in ons midden en dat is wel een beetje eenzaam voor haar.

Alle chauffeurs zijn vrijwilligers met een rijbewijs B, die 1 keer per week maximaal vier uur op de bus rijden.

Je mag dus rijden met een rijbewijs voor personenauto.

Over de medische keuring, uitgebreide instructie en de vaste route kan onze coördinator u informeren.

——————————————————————-     ————————————————–

Indien u meer informatie wil krijgen, of interesse heeft voor deze leuke vrijwilligersbaan, neem dan via mail contact op met onze coördinator

Piet de Hond             pdh50@ziggo.nl

Graag uw naam, leeftijd en emailadres en 06- nummer dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak.

Ook kunnen we dan afspreken om een ritje mee te rijden om te kijken of je het leuk vindt om te doen.

Het is zeer zeker dankbaar werk wat door de passagiers uit de dorpen zeer gewaardeerd wordt.

Zowel ouderen als studenten maken graag gebruik van onze Arriva buurtbussen.

Iedereen moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B en mag tot de leeftijd van 79 jaar de buurtbus besturen.

De vereniging zorgt voor een medische keuring, en een rijvaardigheidstest,(die nemen we zelf af).

Men krijgt als vrijwilliger een reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer. Maximaal 20 km heen en terug.

2 x per jaar wordt een uitstapje voor de vrijwilligers en hun partners georganiseerd. Met een hapje en een drankje.

Dus heb je interesse in dit vrijwilligersbaantje wacht dan niet langer en reageer zo snel mogelijk.

Ons bestuur bestaat momenteel uit :

Jan van Baardwijk                 : voorzitter

Rine van Dongen                   : secretaris

Jan Eskens                              : penningmeester

Piet Langerwerf                      : regelt de uitstapjes etc.

Piet de Hond                           : coördinator