bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Chauffeur worden ?

Alle chauffeurs zijn vrijwilligers die 1 keer per week maximaal vier uur op de bus rijden.

Het is onbetaald werk, maar het moet gezegd dat de dienstverlening aan het publiek enorm gewaardeerd wordt.

Iedereen moet in het bezit zijn van een geldig Rijbewijs Categorie B, en mag tot de leeftijd van 79 jaar de buurtbus besturen.

De vereniging zorgt voor een medische keuring, en een rijvaardigheidstest.

En men krijgt als vrijwilliger een reiskosten vergoeding voor woon-werk verkeer.

2 x per jaar wordt een uitstapje voor de vrijwilligers en hun partners georganiseerd.

Ons bestuur bestaat momenteel uit :

Jan van Baardwijk                : voorzitter

Rine van Dongen                  : secretaris

Jan Eskens                             : penningmeester

Piet Langerwerf                    : regelt de uitstapjes etc.

Piet de Hond                         : coördinator

Heeft u belangstelling  in de functie van vrijwillig/buurtbuschauffeur dan kunt u dit kenbaar maken door een mailtje te sturen naar onze coordinator:

Piet de Hond;                pdh50@ziggo.nl

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

OP DIT MOMENT VERKEREN WIJ IN DE GELUKKIGE OMSTANDIGHEID DAT WIJ ZELFS EEN WACHTLIJST HEBBEN.

Daarnaast mogen wij tot nader order helaas niet rijden i.v.m. covid-19

Door het corona virus zijn alle buurtbussen stilgezet om besmetting van chauffeurs en passagiers  te voorkomen.

Zodra bekend is wanneer er voldoende maatregelen getroffen zijn om de veiligheid van chauffeurs en passagiers te waarborgen, zal meteen op deze site kenbaar gemaakt worden.