bezoekers leden

buurtbus 231 Waalwijk - Rijen

Chauffeur worden ?

Buurtbus Vereniging Waalwijk is op zoek naar nieuwe chauffeurs en/of chauffeuses.

Want ook dames zijn natuurlijk van harte welkom.!

We hebben op dit moment reeds 1 dame in ons midden, en dat is wel een beetje eenzaam voor haar.

Het betreft de lijn 231 Waalwijk-Rijen.

Wij rijden vanaf Vredesplein Waalwijk via Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Dongen-Vaart, “s Gravenmoer, Dongen,

naar het treinstation in Rijen en weer terug.   Van maandag tot en met vrijdag.

Dit is een mooie en leuke route.

1e dienst is van 8.00 uur tot 12.oo uur  terug op het Vredesplein Busstation  ( we rijden dan 2x heen en terug)

2e dienst is van 12.00 uur tot 16.00 uur terug op het Vredesplein Busstation ( ook 2 x heen en terug)

3e dienst is van 16.00 uur tot 18.30 uur 1x  Waalwijk – Rijen en 1x Waalwijk ’s Gravenmoer.

Alle chauffeurs zijn vrijwilligers met een rijbewijs B, die 1 keer per week maximaal vier uur op de bus rijden.

Je mag dus rijden met een rijbewijs voor personenauto.

Over de medische keuring, uitgebreide instructie en de vaste route kan onze coördinator u informeren.

——————————————————————-     ————————————————–

Indien u meer informatie wil krijgen, of interesse heeft voor deze leuke vrijwilligers baan, neem dan via mail contact op met onze coördinator

Piet de Hond             pdh50@ziggo.nl

Graag uw naam, leeftijd en email adres en 06- nummer, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak.

Ook kunnen we dan afspreken om een ritje mee te rijden zodat u zich kunt oriënteren om te kijken of je het leuk vindt om te doen.

Het is zeker zeer dankbaar werk, wat door de passagiers van de omliggende dorpen zeer gewaardeerd wordt.

Zowel ouderen als studenten maken graag gebruik van onze Arriva buurtbussen.

Iedereen moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs Categorie B, en mag tot de leeftijd van 79 jaar de buurtbus besturen.

De vereniging zorgt voor een medische keuring, en een rijvaardigheidstest,( die nemen we zelf af) en de vereniging betaalt dus ook de kosten.

Men krijgt als vrijwilliger een reiskosten vergoeding voor woon-werk verkeer. ( Maximaal 20 km heen en terug)

2 x per jaar wordt een uitstapje voor de vrijwilligers en hun partners georganiseerd. Met een hapje en een drankje.

Dus heb je interesse in dit vrijwilligers baantje, wacht dan niet langer en reageer zo snel mogelijk.

Ons bestuur bestaat momenteel uit :

Jan van Baardwijk                 : voorzitter

Rine van Dongen                   : secretaris

Jan Eskens                              : penningmeester

Piet Langerwerf                      : regelt de uitstapjes etc.

Piet de Hond                           : coördinator